EXPORT NAAR SPANJE

Shadow Design Holland BV levert niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje. Wij hebben een kantoor in de buurt van Marbella, om van daaruit Nederlandse, Duitse en Engelse woningbezitters in Marbella en omgeving te bedienen. Wij zijn begonnen met deze service naar aanleiding van vragen van eigenaren van woningen/appartementen in Marbella en omstreken, omdat er veel voordelen zitten aan het laten installeren van Nederlandse zonweringen en rolluiken, door Shadow Design Holland BV.

De belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

 • Geen taalprobleem. Wij spreken Nederlands, Duits en Engels.
 • Een betere kwaliteit product. Onze producten voldoen aan de strenge Nederlandse eisen wat betreft kwaliteit. Ook de professionele manier van installeren zorgt voor een feilloos werkend product.
 • Een betere keuze in types zonwering. Wij leveren alle oplossingen die geschikt zijn om het terras van schaduw te voorzien en om de zon uit huis te houden, voordat de warmte het glas gepasseerd is. Een opsomming:
  • Knikarmschermen, heerlijk om onder te zitten
  • Pergolazonwering, ideaal wanneer uw terras al voorzien is van een pergola.
  • Rits screens, in Nederland al de norm, in Spanje niet. De perfecte zonwering om de
   zon te weren uit de woning, maar met behoud van zicht naar buiten.
  • Rolluiken, niet alleen zeer geschikt als zonwering, maar ook een veilig idee om de woning veiliger te maken als u er niet bent.
  • Aluminium overkappingen, voor terrassen waar nog geen pergola staat.
 • Montage door onze eigen monteurs. Wij werken op basis van het verzamelen van opdrachten, zodat wij op frequente basis met onze monteurs naar Marbella kunnen rijden. Onze monteurs zijn onze ambassadeurs, zij leveren zeer secuur werk af en behandelen uw eigendom alsof het van henzelf is.
 • Servicemonteur aanwezig in Marbella. Onze Nederlandssprekende servicemonteur staat ook voor u klaar op de momenten dat wij zelf niet in de buurt zijn.
 • Uitgebreide mogelijkheden om uw zonweringen en rolluiken via de Cloud te bedienen en te monitoren. Indien u dat wenst kunnen wij alle producten koppelen aan bediening via een app, zodat u in Spanje of thuis de status van de producten kunt bekijken en op afstand kunt bedienen.
 • Afspraak is afspraak. “Mañana” kennen we niet. Bij ons geniet u van afspraken naar Nederlandse maatstaven. We plannen secuur, komen op tijd, maken het werk af. Wanneer er onverhoopt afgeweken moet worden van een gemaakte planning, dan communiceren wij daar op tijd en helder over. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden of om vragen te stellen, kunt u contact opnemen via info@shadowdesignholland.nl. Zet u in het onderwerp veld alstublieft “Exportvraag”, gevolgd door uw achternaam. Jan Mol neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vrijblijvend Informatie Over Zonwering oplossingen Van Shadow Design Holland?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.